Tanke skapar tankar och känslor gör ont..

vet. jag e inte jätte bra på att skriva. men ibland pallar man inte me allt skit.. en kurva upp till himlen tack å jag e nöjd. Visst bl.a Magnus ord å musiken gör allt lite lättare att ta klivet bort från den stora meningslösheten och "han" . men kommer de verkligen räcka för att lyckas göra de omöjliga?

Hur ska jag kunna säga hejdå?
Bara låta dig lämna mitt liv försvinna och gå
Låtsas att jag inte behöver dig mer
Men att du är den enda som mitt hjärta ser
Hur många gånger jag än säger till mig själv att allt kommer bli bra
Så är det fortfarande dig jag längtar efter och vill ha
Jag vill inte glömma dig men inte heller minnas
Jag vet att du för alltid i mitt hjärta kommer stanna och finnas
Hur ska jag kunna ha kvar dig men bara som min vän?
När allt jag vill höra är att du är min
Tanke skapar tankar och känslor gör ont
Och jag står på toppen av mitt liv men ändå känns mitt inre tomt
Hur ska jag någonsin kunna säga farväl?
Utan att känna att du alltid kommer att saknas...




Du är ju värdefull och värdefull ska ju värdefullt ha.

var ska man börja? å hur kommer allt sluta. känns som om min lott här i livet e att misslyckas. Jag e en förlorare me ett för stort shoppingberoende, som inte ens vågar erkänna sina känslor för den man tror sig ha starka känslor för. vaför ska de alltid vara massa skit hela tiden. borde ja inte kunna vara med om att vinna en gång iaf. klarar snart inte mer. bägaren håller på att rinna över. faen var ja tvungen att träffa på rob å va ja tvungen att fastna för honom så snabbt innan jag visste att jag inte var något för honom. men vem klandrar honom, vi spelar i olika divisioner, å så e han värd någon bättre än va jag någonsin kommer bli. vem vet han kanske e lycklig me hans nya flickvän. något jag kommer nöja mig me. jag kan inte hjälpa det men jag tror att våra ögonfransar passar perfekt i varandra och visst skulle våra fingrar trivas ihop. men som sagt han e värdfull å ska värdefullt ha.



Aquolina Pink Sugar Gift Box Spa 
väldoftande duschkräm och en ljuvligt mjukgörande kroppskräm, båda i den underbara välkända doften Pink Sugar.
     
Principessa Cattiva Diva Silky Hand Cream
Cattiva Diva innehåller ingredienser som gör dina händer mjuka och ger dig känslan över att precis fått en manikyr. bästa handkrämen ever =)
     
Kosmetikväska       

Shopping e en av de få grejer jag förstår mig på tror ja. lite nytt från eleven. man måste kunna unna sig någe skönhetsgrejs ibland tss

 

Why do you have to be my "mr big"?

Älskar jag honom eller är jag beroende av smärtan? Den utsökta smärtan som att vilja ha någon som är ouppnåelig. yeah hämtad från sex n' the city. men usch de känns så väl in på de frågorna ja ställer mig i nuläget å brukade göra förr oxå. alltid ska de vara någon "mr big" som ställer till de för mitt inre den typen av killar e inte bra att handskas med. slutar alltid med att man blir bränd av sina egna starka känslor. jeje nog om kärlek, dax att sova..



Look after my signs, read between the lines

Jag har hamnat i en extrem sits, Borde jag vara glad för en människas lycka eller får man vara lite ego å tycka de e jobbigt att hjärtat sitter fast i skruvstädet? Jag menar inte att han inte e värd att vara lycklig, men finns en liten del av mig som skriker efter honom. Jag vet, jag e så satans feg om de inte finns overkligt bra odds för att vinna. Men jag hoppas bara han kan förstå innan de e försent. Hade varit skönt att slippa tänka på va man säger till honom varje gång, att skippa säga allt mellan raderna..



jag ristar kärleksförklaringar under dina ögonlock.
[men du förstår ändå inte] 


RSS 2.0